Niejee shotglas een hit!

NIEUW AANGEPAST SHOTGLAS 19 ML IS EEN HIT!

Het is altijd leuk om te horen van collega’s dat ze blij zijn met de aanpassingen die we gedaan hebben aan onze shotglazen. Ze zijn niet alleen veel sterker geworden, maar ook nog eens precies 19ml rand vol! Met andere woorden 53 shots per liter!!

Niets is meer winstgevend en sfeerverhogend dan een gezonde shots cultuur in je horeca bedrijf. Dit brengt als bij-product je gemiddelde besteding flink omhoog! Het is natuurlijk altijd leuk met zijn allen even een shot te doen. Maar bijvoorbeeld met een verkoop prijs van €3,00 kom je toch op een rendement van €150 per fles… Da’s lekker!

Heb je onze shotglazen nog niet… BESTEL ZE HIER!

DE OKTOBERFEESTEN STAAN VOOR DE DEUR!

Het is weer Oktober! Met al de Oktoberfeesten van dien… Elke horecazaak doet er wel wat mee met dit leuke thema. Wat natuurlijk altijd meer bierafzet genereerd!! Hoe leuk is het dan om het ook nog eens persoonlijk te maken? Met je eigen persoonlijke Bierpul van 40 cl met eigen bedrijfslogo. De bierpul van Bierwinst is een mooie robuuste bierpul en ziet er uit als een halve liter. Echter het is toch echt 40cl. Waardoor jij als ondernemer ook een goed rendement hebt op je pullen bier. Buiten dat om kan je dan ook goed een lagere prijs hanteren, waardoor meer mensen een pull drinken tijdens joje Oktoberfest of gewoonweg het gehele jaar door! Natuurlijk zijn onze pullen ook blanco verkrijgbaar en hanteren wij 2 maten: of de kleine pul, deze adviseer ik echt alleen te gebruiken bij Oktober feesten waarbij je niet wil afwijken van je vaas maat van 20cl, gezien de kleine pul ook 20cl is. Of de 40cl maat, die je dient te verkopen als halve liter en eventueel een zachtere prijs kunt hanteren om zo de consumptie ervan nog beter te ondersteunen en je feest te versterken! Ik zelf maak elk jaar bierpullen met logo met jaartal waardoor Oktoberfest echt een item is geworden en elk jaar drukker is omdat gasten deze pullen sparen.. Ze betalen entree en krijgen de pul cadeau waarna ze betalen per refil! Ga dan ook snel naar www.bierwinst.nl en vraag je eigen logo glas aan ofwel bestel direct de blanco pullen!

Pul 20 cl blanco €15,95 per 6 stuks
Pul 20 cl Logo €18,95 per 6 stuks
Pul 40 cl blanco €16,95 per 6 stuks
Pul 40 cl Logo €19,95 per 6 stuks

Bekijk de blanco bierpullen en logo bierpullen online

SPREKEN IN MAASTRICHT

19 November heeft Horecabrains een grote meeting met meer dan 200 horeca ondernemers in het altijd leuke Maastricht. Ook wij zullen daarbij zijn en een informatief verhaal houden over het reilen en zeilen van Bierwinst en wat het voor je doet als horecabedrijf. Wil je daar graag bij zijn,? Maar je bent nog niet lid van deze zeer informatieve en vooruit strevende club ondernemers? Klik hier en meld je aan en wij zien jou graag verschijnen 19 november om te kletsen over het mooie vak Horeca!