BW Niejesbrief Dec 2013

LET OP! BIERWINST SLUIT VANAF 23 DECEMBER TOT WOENSDAG 1 JANUARI

Aangezien ik zelf 2 horeca zaken moet runnen en het nog eens onmogelijk is om in het weekend chauffeurs te vinden, sluit Bierwinst vanaf 23 december. Hou daar dus rekening mee! Leg voldoende voorraad aan zodat je niet tekort komt!

 

Bierwinst mailing Dec 2013 v1Jop wint debat met minister over alcohol leeftijd!

Ik werd er helemaal moe van dat elke keer maar de horeca betrokken werd bij allerlei regels en dat wij altijd de zwarte piet kregen toegespeeld! Daarom deed ik mee aan het Debat op 2 en wat een succes… Woensdag 27 November om 21:20 was Het Debat op 2, je kunt de herhaling kijken via bijgevoegde link. De Minister werd om zijn oren geslagen met feiten en kon op het eind niks anders doen dan mij (dus de horeca) gelijk geven en erkende publiekelijk dat het probleem van drankmisbruik NIET in de Horeca ligt maar bij thuis gebruik en dat de supermarkten en slijters daar aan schuldig waren! Dus eindelijk eens gelijk gekregen van het rijk en de horeca totaal buiten het negatieve gehouden en juist in een positief licht gesteld…toch lekker!! http://youtu.be/dICpouFrgQ0

 

 

Jingles tegen VWA

Uit ongenoegen heb ik 2 Jingles gemaakt. Zo waarschje je je publiek op de controle van tabakswetgeving en drank leeftijd. Dit is wettelijk niet verboden en je kan ze dus gewoon afspelen. Check de bijlage voor de jingles!

 

 

Bierwinst NIEUW vaasje eindelijk vanuit Turkije Topper..

Het niejee vaasje is eindelijk uit, na 2 jaar alle kritiek opgesnoven te hebben van alle 2200 bedrijven, heb ik een geheel niejee mal laten produceren in Turkije. Mijn glas wordt nu door de meest geavanceerde machines geproduceerd. Ik kan jullie zeggen ben wel een fl ink kapitaal lichter maar het was elke stuiver waard wat een TOP vaasje. Precies zoals ik het altijd heb willen hebben. Super stevig, getemperd, zwaarder in gewicht en volume beleving, kan niet krassen of chippen! Bij breuk zakt hij netjes in elkaar (springt niet meer) waarna je het glasgruis met blote handen in de vuilnisbak kan gooien zonder jezelf te snijden… dus ook nog eens super veilig! Hoe herken je het niejeste Vaasje van Bierwinst, kijk op de bodem voor de BW logo stempel! Heb je nog oud type staan, geen probleem, hij stapelt er gemakkelijk doorheen, maar je mag ze ook kostenloos laten vervangen (onbedrukt) voor het Niejee Vaasje aangezien ik voor kwaliteit sta en dit glas nog beter is. Iedereen ontvangt in de loop van deze week een promo pakket en ik zeg ga er maar lekker mee gooien! Let wel op Logo glas heeft niet deze eigenschap en zal altijd gewoon breken door inbakken logo.

Bierwinst mailing Dec 2013 v2BW SUPER VAAS!

 • Super sterk dubbel getemperd.
 • Verdikt voor maximale duurzaamheid.
 • Zwaarder voor goede kwaliteit beleving gast. (Ik heb een flink glas bier).
 • Speciaal bewerkt glas voor maximale glans.
 • Inhoud 20 CL waardoor 5 bier uit een liter!
 • Zakt in elkaar in 100.000 stukjes dus super veilig.
 • Stukjes niet scherp door speciale coating, je kunt ze gewoon oppakken!
 • Plakt niet.
 • Versterkte doos voor veilig transport.

Hier onder enkele reacties collega ondernemers:

 • Blooper Timmeless… Wat een super glas!
 • Shooters&TWisters… Best of the best!
 • Grand café Le journal… Nog nooit zo een goed glas gehad ooit!
 • Wonders… werk er nu 3 weken mee en geen één glas gebroken!

 

 

Bierwinst mailing Dec 2013 v3Bierwinst op de Horecava – standnummer 04.423

Dit jaar staat Bierwinst op de Horecava met de gehele glas lijn, waaronder als niejee modellen: • De Tulp Wijnglas wit & rood goede maatvoering maar op het oog als inhoud groot. • Fris glazen 27 & 20 CL Next topper verbetering en goedkoper dan de Norverge. • Shot glas Straight van 20 cl maar dan recht omhoog speciaal ontwikkeld voor Clubs die niet graag met het pulletje werken. • BW Non Drips nu in diverse maten 20 CL/30 CL/35 CL. • Bartender units waardoor je uitgifte snelheid 3 x zo snel gaat.
Kom zie en beleef HORECAVA 2014 en zoek mijn gezellig op bij standnummer 04.423 Nachtleven de gezelligste stand van de Horecava. Natuurlijk ben ik zelf op de stand te vinden!

 

 

 

 

Bierwinst mailing Dec 2013 v4Niejee aanwinst personeel Bierwinst Iwan voormalig Mister Red Bull & Maxxium.

Na 2 jaar keihard buffelen, elke dag 10 blikjes Red Bull, onderweg van s’ochtends vroeg tot s ‘avonds laat voor 2200 Bierwinst collega’s. Bar/Dancing De Koets en Grand Café De Heren Van Amstel runnen en daarbij een gezin met twee kinderen kan ik zeggen dit wordt teveel! Daarom heb ik een goede vriend en bekende voor iedereen die in het vak zit gevraagd om voor me te komen werken en samen met mij de bezoeken te doen zodat ik wat meer lucht krijg! Deze persoon was mister Red Bull en van Maxxium Nederland: Iwan Hoekman! Buitenom zijn altijd gezellige en vriendelijke omgang ook nog eens een persoon die weet hoe de horeca werkt en wat ondernemers boeit en nodig hebben in deze tijd. Ik ben dan ook blij dat Iwan bij de Bierwinst crew aansluit om zo de gelederen te versterken en de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren! iwan@bierwinst.nl – 06-11876146

Jongens Fijne (Feest)Werkdagen toegewenst en maak er een dubbele omzet van!

Groet, www.bierwinst.nl