BW Niejesbrief Aug 2013

Bierwinst-mailing-augustus-v1

BIERWINST ZIT NIET STIL DEZE ZOMER

Bierwinst-mailing-augustus-v2BIERWINST LEVERT ALLE GLAZEN!

De afgelopen jaren heeft bierwinst zich toegelegd op zijn eigen lijn drinkglazen te ontwikkelen en waar nodig te verbeteren. Zoals vele weten levert bierwinst glazen aan meer dan 2000 Horecazaken en daar komen er wekelijks door verhogingen of grappen makerij van de Brojeers tientallen bij.. Doordat Bierwinst flinke aantallen glas afneemt direct van de fabriek is het tijd voor de volgende stap…Bierwinst gaat alle bestaande glazen gegarandeerd leveren onder de laagste prijs garantie! Met andere woorden elk glas wat jij als ondernemer heb staan kan ik leveren goedkoper dan jij als ondernemer er voor betaald!! Hoe kan dit zal je jezelf vragen, nou dat is simpel aangezien ik diverse glazen expres bij diverse fabrieken laat produceren kan ik dus elk glas op de Nederlandse markt inkopen voor fabrieksprijzen.. Ik haal het direct vanaf de fabriek naar Nederland en garandeer de Laagste prijs ook met terugwerkende kracht, waarom omdat niemand lager kan en is!! Dus werk jij in jou bedrijf met BV wijnglazen, waterglazen of noem maar op buiten de bierwinst lijn om, en wil je weten wat ik direct voor je kan besparen bel dan even op voor een afspraak en op maat gemaakt voorstel! Groot voordeel is dan ook dat ik actief kan meedenken over je totale Glas breuk en kijken of het nog lager kan…altijd leuk een uitdaging!

 

Bierwinst-mailing-augustus-v3DE INKOOP EXCEL SHEET VAN DE KOETS IN ZEIST!

Ik rij het hele land door en verbaas mijn er telkens over hoe weinig collega,s daadwerkelijk hun kortingen weten! Ik heb dit probleem reeds jaren geleden getekkeld door al mijn producten in een excel bestand te verwerken met alle inkoopprijzen erbij vs de goedkoopste aanbieder als ik dan mijn kortingen invoer zie ik meteen of ik onder de prijs zit dus goed of er boven, en dat in een oog opslag! Ook rekent de sheet meteen uit door middel van mijn jaarlijkse afname wat het mij scheelt per jaar, met andere woorden als ik dan zit met een vertegenwoordiger wat altijd tijdrovend is kan ik straight to The point het gesprek in. wat is de afspraak van dit jaar? Vervolgens invoeren prijs checken bij brojeer min korting brojeer, min korting vertegenwoordiger vs goedkoopste aanbieder en klaar is Jop! Aangezien ik een groot voorstander ben van samenwerken want samen sta je sterk!! wil jij graag deze sheet voor je eigen onderneming even bellen en ik stuur hem je op! Bespaart je veel tijd en levert je veel geld op!!

 

Bierwinst-mailing-augustus-v4

NIEUWE TIP VOOR DE NATTE HORECA!

Zoals jullie weten ben ik altijd onderweg en kwam weer eens wat leuks tegen bedacht door een collega van ons om je zwakke avonden een boost te geven.. De Drankveiling…..nu een hit in Brabant en veroverd Nederland. Lees dan ook de onderstaande tekst voor een impressie te krijgen en eventueel contact met ze op te nemen…
Het Horecabeursspel (www.horecabeursspel.nl) is ontstaan vanuit cafe Zomers & Zomers in Den Bosch . Zomers & Zomers heeft het spel laten programmeren op een usb-stick. Vanwege de grote aanvraag voor het spel vanuit andere kroegen en cafes is besloten om het spel web-based te ontwikkelen.
Het spel wordt getoond op beeldschermen die in de kroeg aanwezig zijn en zal dus via het internet gespeeld worden. Het beursspel toont max 20 drankjes op de schermen. Deze drankjes zijn door de ondernemer zelf in te voeren. De prijzen van deze drankjes fl uctueren op het scherm binnen een bandbreedte die u als ondernemer ook zelf in kunt voeren. De prijsfl uctuatie gaat door tot een van je gasten start met bieden. Zo kan het zijn dat een Malibu-cola op 1,80 staat en dat er een gast interesse heeft en hij of zij biedt bijv 5 Malibu-Cola voor 1,80 per stuk. Op dat moment wordt de roulatie stop gezet en kan het bieden beginnen. De personen (groep) met het hoogste aantal wint het product voor die prijs. In dit voorbeeld was de eerste bieding 5 producten, daar kan iemand bijv overheen door 7 te bieden. Vervolgens 10,15,16,18, etc. Wat dat betreft is the sky the limit. Wanneer er niemand meer over de vorige bieding heengaat wordt het product verkocht aan de persoon met het hoogste bod, verdwijnt dat product van het scherm en gaat de roulatie verder met de overige producten. De kracht van het spel zit hem in de interactie met de gehele kroeg. Iedereen doet mee, echter wint er “slechts” 10% je gasten goedkoper drank. De winnaar van iedere ronde zijn vaak de grotere groepen (kunnen logischerwijs verder gaan met bieden) en komen dan ook wekelijks terug om het Horecabeursspel te spelen. Het spel is sinds deze maand beschikbaar via internet. Op het moment wordt het spel gespeeld bij Grand Cafe Carras, Zomers & Zomers (beide Den Bosch) en in feestcafe t Irmootje (Gemert), Hart van Veghel(Veghel)en sergeant Peppers(Uden). Verder lopen er verschillende aanvragen van kroegen in Eindhoven, Breda, Tilburg en Sint-Michielsgestel. Wij adviseren om het Horecabeursspel te spelen in kroegen voor de jeugd, feestcafes en studentencafes. Het spel heeft vooral zijn toegevoegde waarde wanneer een kroeg een bepaalde avond heeft die standaard 40-70% vol staat. Uit ervaring van bovenstaande kroegen is het beursspel ideaal om dit naar 90-100% te trekken. Wij merken dat grote groepen steeds terugkeren en vooral ook steeds groter worden. Verder valt of staat het spel natuurlijk met een goede presentatie. Het publiek moet enthousiast gemaakt worden door de DJ/presentator die het spel begeleid met de microfoon. Het Horecabeursspel kan zogezegd gespeeld worden via internet. Via onze site kunt u speelminuten kopen middels Ideal. 1 speelminuut kost 5 euro. Wij adviseren om het spel 2 a 3 keer per avond te spelen met een spelduur van 6 minuten per ronde. Echter is de spelduur door de ondernemer zelf te bepalen Op het scherm kunt u met een afl opende klok het aantal seconden invoeren hoelang het duurt tot de volgende ronde van het beursspel. Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd terecht op onze website voor een gratis account.

U kunt contact opnemen met:

Mark goossens
Dutchpartyconcepts
www.horecabeursspel.nl
mark@horecabeursspel.nl

 

X