0
Bierwinst Juist Nu! Meer geld in mindere tijden!

 

GA NIET MET JE PRIJZEN OMHOOG,
MAAR VERBETER ONGEMERKT JE MARGE!!

PAS DE INHOUD VAN JE GLAZEN AAN EN VERDIEN
VEEL MEER GELD AAN JE GASTEN!

Ik hoor het steeds vaker om me heen van collega horecaondernemers. Kunnen we met onze prijzen omhoog? Na zulke heftige maanden van sluiting door Corona! Natuurlijk ook omdat je nog maar een gereduceerd aantal gasten van 30 personen mag huisvesten, Is marge en geld verdienen juist belangrijker dan ooit!!
Daarbij is elke extra verkoophandeling die je creëert door precieze maatvoering extra winst!

Dus mijn antwoord op je prijzen omhooggooien is NEE!
Ik zou dat niet doen naar je gasten toe en dat geeft juist nu het verkeerde signaal af! Ook voor joje gasten is het ook een onzekere periode!

Wees verstandig en pak nou eens en voor altijd de maatverhouding van je glazen eens goed aan! De aanschaf van glaswerk en de kosten daarvan staat altijd in verhouding met de grote van de zaak en verdient zich in een weekend terug waarna het elke dag geld oplevert! Reeds 4000 andere collega Horecaondernemers ondervinden dagelijks het profijt!

Heel simpel: je past je Amsterdammer/ Vaasje aan naar 20cl en je haalt 5 bier uit een liter i.p.v. 4, En wat gebeurt er? Je gaat dezelfde aantal liters Bier verkopen, Echter met veel meer verkoophandelingen! Elke liter genereert gewoonweg 1x meer je bruto verkoopprijs en daar kan geen enkele prijsverhoging tegenop.
Gewoonweg je aantal liters jaarlijks keer de bruto verkoopprijs doen en dat levert het jou direct op!

Horecaondernemers die met Bierwinst glazen werken zullen dit ook beamen, Het is niet voor niets dat al zoveel ondernemers ons weten te vinden! Er kan geen enkele bierkorting tegenop, Gezien het 5de Biertje lachend ruim je liter bier betaald!

Dus stop met centen werk, pas je vaas aan terug naar de oude vertrojede maatvoering van 20cl vaas welke visueel en gewicht identiek aan 25cl is. Maar ga niet in prijs omhoog, Je gasten zijn namelijk wel degelijk prijsbewust, vorm bewust vaas/fluit maar één ding zijn ze gelukkig niet en dat is…. inhoudsmaat bewust!

Dus overtuig jezelf en ga direct naar: www.bierwinst.nl

Wij kunnen al je glazen personaliseren met eigen logo indien gewenst!

Laagste prijsgarantie, Bierwinst is altijd het voordeligst!

BIERWINST MEER GELD IN MINDERE TIJDEN!

TERRAS TOPPERS DE WIJNGLAZEN VAN BIERWINST
MET SCHENKLIJN MARKERING!

ALTIJD 6 GLAZEN WIJN UIT JE FLES WIJN
DOOR GEBRUIK VAN JE EIGEN LOGO!

Elk jaar met het terras seizoen hoor ik hetzelfde: collega’s halen geen 6 glazen uit 750cl fles wijn (eerder 4), en dat terwijl jij als horecaondernemer hier wel de prijs op hebt gebaseerd!

Ook door de inzet van ambulante krachten verslechterd de marge door onervarenheid. Daarom zeg ik: DRUK JE LOGO OP HET WIJNGLAS MET 12,5 SCHENKLIJN MARKERING IN JE LOGO EN HET IS DIRECT OPGELOST!

Dan zie jij als ondernemer in één oogopslag welk personeel goed schenkt en wie niet!! En heb je ook nog eens persoonlijke wijnglazen met eigen logo. Wat natuurlijk erg chique staat en je voorkomt onnodig schenkverlies. Gezien jij als horecaondernemer je prijzen ook hebt gebaseerd op 6 glazen uit een fles!

Wij ontwerpen het wijnglas met je eigen logo en verstoppen een schenklijn markering in joje logo, waardoor personeel en niejee krachten met één uitleg snappen tot waar ze horen te schenken en kan er gewoon aan tafel worden uitgeschonken!

Verder zijn beide wijnglazen speciaal ontworpen voor en door de horeca voor intensief gebruik. Hierdoor garanderen wij dat de breuk van je huidige wijnglazen wordt gereduceerd met dik 60%. En onze logo’s zijn kras vast en vaatwasser bestendig!

Dus wacht niet langer en bestel je wijnglazen met eigen logo! Begin met het halen van de juiste marge, met de supersterke wijnglazen van Bierwinst!

Het mooiste is natuurlijk graveerlook, waardoor het net lijkt of de glazen met de hand gegraveerd zijn.

Klik hier voor de schenktest!

ÉÉN GLAS VOOR AL JE SPECIAAL BIEREN,
ZOU DAT NIET FIJN ZIJN?

Het terras seizoen staat voor de deur en elke horecaondernemer kent het probleem. Je speciaal bierkaart groeit en ondertussen staat je bar helemaal vol met allerlei verschillende bierglazen.

Ondertussen zijn jij en je crew erg veel tijd kwijt aan het zoeken naar het juiste glas bij het juiste biertje. Of nog erger, je serveert het verkeerde glas bij het verkeerde biertje, doordat je net mist grijpt! Daar komt nog eens bij dat je veel werkruimte kwijt bent aan alle verschillende glazen.

De oplossing is simpel: een zeer mooi en meerdere malen bekroond bierglas voor al je speciaal bieren. Hierdoor kan je rustig wisselen met alle seizoenen, ofwel merken, zonder dat je elke keer weer met het glaswerk in de weer bent!

Veel collega’s gingen jullie reeds voor en werken met veel plezier met een speciaal bierglas voor al hun speciaal bieren!

Overtuig jezelf en vraag direct hier een promopakket aan!

Wij ontwerpen een eigen look & feel aan je speciaal bierglas en jij kan zorgeloos het terrasseizoen tegemoet!

Veel meer marge, veel meer geld verdienen, en visueel voordeliger zijn: het kan met BIERWINST: DE GLAS SPECIALIST VAN DE HORECA!

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0
X