Bierwinst is klaar voor de zomer, jij ook?

Laatst deed ik even een ouderwets rondje en het was wederom erg leuk en leerzaam. Doordat ik op gesprek was in bedrijven van collega’s, konden we toch weer even alles doornemen omtrent de huidige marktontwikkelingen en trends. Maar natuurlijk ook de huidige deals even bespreken, altijd handig! Waarbij ik met name erachter kwam dat nog veel collega’s niet het maximale uit hun horecabedrijf halen.

Ik kom dan ook graag even langs bij je op locatie om weer even ouderwets bij te kletsen en weer even een verfrissend rondje te doen. Het is natuurlijk altijd erg leuk om met elkaar te sparen en een frisse blik van buitenaf.

Dus denk je: ja! Het is wel weer even tijd dat we bijkletsen!? Bel me en dan kom ik snel bij je langs!

Het terras seizoen staat voor de deur en elke horecaondernemer kent het probleem. Je speciaal bierkaart groeit en ondertussen staat je bar helemaal vol met allerlei verschillende bierglazen.

Ondertussen ben jij en je crew erg veel tijd kwijt aan het zoeken naar het juiste glas bij het juiste biertje. Of nog erger; je serveert het verkeerde glas bij het verkeerde biertje, doordat je net mist grijpt!

Daar komt nog eens bij dat je veel werkruimte kwijt bent aan alle verschillende glazen.

De oplossing is simpel: een zeer mooi en meerdere malen bekroond bierglas voor al je speciaal bieren. Hierdoor kan je rustig wisselen met alle seizoenen, ofwel merken, zonder dat je elke keer weer met het glaswerk in de weer bent!

Veel collega’s gingen jullie reeds voor en werken met veel plezier met een speciaal bierglas voor al hun speciaal bieren!

Overtuig jezelf en vraag direct hier een promopakket aan.

Wij ontwerpen een eigen look & feel aan je speciaal bierglas en jij kan zorgeloos het terrasseizoen tegemoet!

Elk jaar met het terrasseizoen hoor ik hetzelfde: collega’s halen geen 8 glazen uit een liter, ofwel 6 uit 750cl fles wijn terwijl hier wel de prijzen op gebaseerd zijn!

Ook door de inzet van ambulante krachten verslechterd de marge door onervarenheid. Daarom zeg ik: DRUK JE LOGO OP HET WIJNGLAS MET 12,5 SCHENKLIJN MARKERING IN JE LOGO EN HET IS DIRECT OPGELOST!!

Dan zie jij als ondernemer in één oogopslag welk personeel goed schenkt en wie niet!! En heb je ook nog eens persoonlijke wijnglazen met eigen logo. Wat natuurlijk erg chique staat én je voorkomt onnodig schenkverlies.

Wij ontwerpen het wijnglas met je eigen logo en verstoppen een schenklijn markering in jouw logo, waardoor personeel en nieuwe krachten met één uitleg snappen tot waar ze horen te schenken en kan er gewoon aan tafel worden uitgeschonken!

Verder zijn beide wijnglazen speciaal ontworpen voor en door de horeca voor intensief gebruik. Hierdoor garanderen wij dat de breuk van je huidige wijnglazen wordt gereduceerd met dik 60%.

Dus wacht niet langer en bestel je wijnglazen met eigen logo! Begin met het halen van de juiste marge, met de supersterke wijnglazen van Bierwinst!

Het mooiste is natuurlijk graveerlook, waardoor het net lijkt of de glazen met de hand gegraveerd zijn.

Klik hier voor de schenktest!

X