Bierwinst – Horecava 2016

 

Bierwinst BV – Slimme ondernemers weten waarom!
Bekijk de mailing online

Stand nummer 04.346

Dit jaar staat Bierwinst op de Horecava met de gehele glaslijn, waaronder met nieuwe producten en innovaties voor de horeca. Alle relaties kunnen onder het genot van diverse drankjes en hapjes genieten van een zeer gezellige Horecava!

De stand is niet te missen met de grootste en gezelligste bar van de Horecava zoals het hoort!

GRATIS ENTREE HORECAVA

Aangezien Bierwinst dit jaar de 2500 relaties is gepasseerd en ik steeds minder tijd heb om iedereen nog te bezoeken zou ik het erg leuk vinden als jullie mij even gezellig komen opzoeken! Ik heb er natuurlijk veel zin in en alle relaties krijgen ook meteen het jaarlijkse cadeau overhandigd, Koets Party Mix Deel 8, natuurlijk is er verder genoeg te zien zoals…

Bierwinst op de Horecava

Standnummer 04.346

Wat bieden wij tijdens de beurs

  • Tulp Wijnglas uniseks met logo, behoud van marge door altijd 12,5 cl
  • Het beroemde 20cl Vaasje van Bierwinst
  • Frisglazen 20cl & 27cl, Next topper! Mooiste en sterkste longdrink en tumbler op de markt!
  • Shotglas Club Special van 2 cl, recht omhoog! Speciaal ontwikkeld voor Clubs en Shot bars
  • Uitleg over de logolijn en de voordelen van glaswerk met een eigen logo
  • Bierwinst ijsfontein, de bulk verpakking
  • Gehele assortiment van Bierwinst staat natuurlijk op de stand.
  • Marlies kunt u ook persoonlijk ontmoeten om toch een gezicht te krijgen bij de stem aan de telefoon en de gene achter de meeste e-mails.
  • Glas Coolers met Co2 van Instant Glass Freezer te gast op de stand zijn eigenaren Marcel en Elise Snijders.
  • Als klapper lanceert Snijders Trading de instant glass polischer!

Bierwinst gaat de EU in…

Bierwinst gaat de EU in we starten met België, Spanje en Oostenrijk overal waar Nederlanders zijn zal Bierwinst snel volgen.Tevens heeft Bierwinst dit jaar een leuk innovatief product extra staan op de stand wel te verstaan Marcel en Elise Snijders hebben eind 2015 de Instant Glass Freezer op de markt gebracht.

Instant Glass Freezer?

De Instant Glass Freezer zorgt ervoor dat je drankjes ijskoud geserveerd worden. Tevens voorziet de Freezer de glazen van een unieke bevroren look, dat er hip en chic uitziet.

Een ijskoud biertje, Gin Tonic, Limoncello, Prosecco, Champagne, wijn, Hugo, cocktails of andere specials zijn het lekkerst wanneer ze ijs en ijskoud zijn. Met de Instant Glass Freezer koel je het glas naar -15 graden Celsius in enkele seconden d.m.v. vloeibaar koolzuur.

De Freezer is zeer compact en overal inzetbaar. Met de Instant Glass Freezer voorziet u uw gasten te alle tijde van een heerlijk en gekoeld drankje.

Het ontwerp maakt hem geschikt voor elke ruimte en oppervlakte, bovendien dankzij de eenvoudige bediening is het praktisch en gemakkelijk te gebruiken. De nieuwe uitvinding en revolutionaire product laat niet lang op zich wachten, De Instant Glass Polisher….benieuwd? Kom kijken!

Kom zie en beleef HORECAVA 2016 in hal 04. stand nummer 346 Nachtleven de gezelligste stand van de Horecava. Heeft u nog kaarten nodig vraag het ons gerust via jop@bierwinst.nl.

 

X