0
Kerstpakketten, dé trend van dit moment!
DE TREND VAN DIT MOMENT: PERSOONLIJKE KERSTPAKKETTEN OF WIJN EN BIER PROEVERIJEN UIT NAAM VAN JE EIGEN ZAAK!

We zien het steeds vaker en het is natuurlijk een heel leuk initiatief! Persoonlijke benadering vanuit het horecabedrijf naar haar gasten door diverse activiteiten te ondernemen. Waarbij gasten thuis de beleving hebben van het horecabedrijf, maar dan in eigen huiskamer!
Het is belangrijk om je eigen logo zoveel mogelijk naar voren te brengen, zodat de gast in kwestie constant herinnerd wordt aan joje horecabedrijf!
Wij leveren logoglas aan horecaondernemers die deze gebruiken voor bijvoorbeeld bierproeverijen, wijnproeverijen of diner pakketten. Waarbij bij aankoop van een fles wijn joje gast 2 logo glazen krijgt met joje brand. Ook kunnen deze glazen gebruikt worden voor complete kerstpakketten!
Het grote voordeel hiervan is dat de gast elke dag geconfronteerd wordt met joje logo en bijgaande boodschap. Doordat hij dagelijks drinkt uit joje glas of er dagelijks tegenaan kijkt.
Marketing thuis is nu juist dé manier om je gasten goed te bereiken en wat werkt er beter dan een gebruiksvoorwerp als een glas met je eigen logo in zijn of haar woonkamer.
Het leuke daarvan is ook dat eventuele gasten die bij joje gast op visite zijn ook geconfronteerd worden met joje logo! Waardoor het bereik weer vergroot en interesse wordt gewekt bij niejee potentiële gasten.

Speciaal in de maanden november en december hebben we daarom 10% korting op alle logo glazen.

Zo kan jij op een betaalbare en goedkope manier joje gasten aan je binden door een eigen logo glas. Wij hebben hiervoor diverse logo glazen zoals bier, speciaalbier, wijn of champagneglazen.
Wij hebben hiervoor diverse logo glazen zoals bier, speciaalbier, wijn of champagneglazen. Ga snel naar www.bierwinst.nl en bestel joje eigen logo glazen.

Gebruik de kortingscode: STAYSTRONGTOGETHER 


JE BEDRIJF KLAARMAKEN VOOR NIEUWE START!

Hoe dan ook zijn we ons aan het klaarmaken voor een niejee opening welke eraan zit te komen. Waarbij je natuurlijk je hele bedrijf tot in de puntjes hebt klaargezet voor de niejee frisse start.Juist nú is marge en prijskwaliteit verhouding belangrijker dan ooit.Dus houdt in gedachte dat je niet alleen je prijzen onder de loep neemt, maar juist ook je glaswerk. Want inhoud en duurzaamheid zijn de basis van je prijsopboje en niet andersom.

Met andere woorden; het vaasje van 20cl waarmee je 5 bier uit één liter creëert zoals het hoort. Wat bewezen heeft dat als je 10.000 liter bier doet op jaarbasis, je toch echt hetzelfde aantal liters blijft doen. Met andere woorden creëer je 10.000 extra verkoophandelingen.Of wat dacht je van ons wijnglas met je eigen logo met schenkmarkering op 12,5 cl?

Waardoor joje personeel nooit meer te veel wijn in een glas serveert ofwel uitschenkt. Waardoor je berekening van 6 glazen uit een fles weer klopt en wordt behaald, zonder enige moeite!

SPECIAALBIER ASSORTIMENT GROEIT BIJ IEDEREEN
MET ALLE PROBLEMEN VAN DIEN..

Steeds meer ondernemers hebben meer speciaalbieren op hun kaart staan.
Natuurlijk erg leuk, alleen heb je maar beperkte ruimte op je bar. Al die verschillende glazen, bijbehorend aan de diverse speciaalbieren zorgt niet alleen voor ruimtegebrek, maar ook aan frustratie doordat je crew constant het juiste glas bij het juiste biertje moet serveren.
Waarbij het desbetreffende glas dan weer op is, of er met spoed gezocht moet worden, wat allemaal tijd kost. Helemaal als het druk is.

De oplossing is simpel en erg effectief; neem 1 speciaalbierglas voor je zaak waarbij je alle speciaalbieren serveert in een unisex speciaalbierglas met joje eigen logo!
Geen gezeur meer, rust in de tent en je kunt naar hartenlust je assortiment veranderen wanneer je maar wilt. Wij hebben diverse speciaalbierglazen waarbij je de mogelijkheid hebt om je logo erop te drukken. Het meest populaire glas is onze Teku.

Bestel gratis een promopakket waarbij je al onze glazen rustig kunt bekijken 

Klik hier om joje gratis promodoos te bestellen!


POSITIEVE NOOT

We zijn allemaal getroffen door het virus en liggen allemaal grotendeels plat ofwel niet geheel. Ik weet er zelf alles van, gezien mijn eigen horecazaken waaronder één discotheek en een restaurant.

De kunst is om er creatief mee om te gaan en niet te veel stil staan bij de gedachten ‘wat kan er niet’ maar juist bij de gedachten ‘wat kan er allemaal wel?’

Wees creatief, blijf sterk, blijf gezond en zodra wij als horeca weer open mogen, vol gas met je creatieve ideeën!

Stay safe, stay healthy, stay positive!

Groet
Jop Niejeenhuizen
www.bierwinst.nl

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0
X