Bierwinst BV de leverancier voor horecaglaswerk! Bierglazen - Wijnglazen - Frisdrankglazen - Shotglazen

BW Nieuwsbrief maart 2014

Bierwinst-Jaar-van-herstel

Bierwinst-Beach-Club-VroegerBIERWINST BOUWT BEACH CLUB VROEGER BLOEMENDAAL OM!

Beste Collega’s
Zoals jullie misschien reeds weten ben ik net zo als bier en fris ook mijn maatvoering van sterke dranken gaan aanpakken! Ik heb overal 30 ML hangen in plaats van 35 ML, visueel en smaak technisch maakt zo een kleine hoeveelheid niet uit, Echter in de handeling van maatjes scheelt het 5 x per fles. Met andere woorden als ik als ondernemer een 6+1 deal heb op een fles wordt het in een keer 3+1 en kan je vertellen dat voel je wel! Helemaal nu met accijns verhoging en het gevaar van een te hoge prijs voor je sterk waardoor je gasten voor drink gedrag gaan vertonen. Nu na 6 maanden hebben we al meer dan 150 zaken omgebouwd naar 30 ML en kunnen we spreken van een groot succes!! Overtuig jezelf en bereken hoeveel flessen jou bedrijf extra creëert door over te stappen naar 30 ML. Verder hebben de drips geen onderhoud nodig en versuikeren ze niet! Ze zien er ook nog eens super uit en je krijgt 6 maanden garantie per drip! Overtuig jezelf en kijk op www.bierwinst.nl Hier wat foto’s van de laatste klus bij Beach club Vroeger in Bloemendaal.

 

 

Bierwinst-Nieuw-glaswerkNIEUWE GLAZEN BINNEN 2 MAANDEN UITVERKOCHT!

Al dik een jaar was ik er mee bezig, het ontwerp van een super wijn glas en een mooi stapelbaar gedistilleerd/fris glas. Natuurlijk kan ik niet mega voorraden opslaan maar had een aanzienlijke voorraad laten produceren van deze nieuwe toppers… Maar de Horecava was een groot gekkenhuis en ook nog eens super gezellig in onze horeca bar waar je naar hartenlust kon drinken zoals het hoort. Ook Mooi 2014 was een daverend succes, echter door al deze exposure waren de nieuwe glazen binnen no time weg! Maak je niet druk productie is reeds gedraaid en verdubbeld wijn en nieuw gedistilleerd/wijn glas komen over 3 weken binnen! Sowieso bedankt voor dit enorme succes en vooral het lachen in Januari, altijd leuk om weer eens iedereen te spreken!

 

 

 

144x Shotje Club Shot Glas - Bierwinst Horeca GlaswerkNIEUW SHOTGLAS KOMT ERAAN…

Bierwinst voert al vanaf dag 1 het 2 ML pulletje die je nu overal tegenkomt in de Horeca. Echter kreeg ik van Grand Cafés / Clubs / Restaurants vaak de vraag of ik geen ander type had aangezien het pulletje gevoelsmatig niet goed bij hun bedrijf aansloot en dat begreep ik ook wel. Daarom heb ik speciaal voor deze zaken het 2 ML long Shot ontwikkeld, super stevig en lekker lang echter ook netjes 2 ML. Productie wordt gedraaid, De long shot wordt verwacht eind April. Prijs stelling wordt als volgt verpakt per 15 in een omdoos a 150 stuks voor € 69,95

 

 

Bierwinst-Jaar-van-herstel2014 HET JAAR VAN HERSTEL!

De tekens zijn licht echter merk ik in den lande dat de Horeca na veel regelgeving en malaise er langzaam weer bovenop komt. Vooral het ondernemerschap wat toch een werk woord is gaat steeds beter onder collega’s Verder wees wel gewaarschuwd ik zij het al 3 jaar geleden eerst roken, dan drank en als laatste komt er nog aan geluid niveau natuurlijk kreeg je een jaar geleden al een hint door de campagne vecht tegen de piep! Dit meer effect hebben op buiten feesten dan bij ons aangezien we in een gesloten ruimte beter geluid kunnen spreiden. Hoe dan ook en zal nooit veranderen Nederland is een zorg staat en laten wij nou maar zeer goed zorgen voor de mensen dan komt het omzet technisch helemaal goed!