BW Nieuwsbrief juni 2014

MailingBierwinst

144x Shotje Club Shot Glas - Bierwinst Horeca GlaswerkBIERWINST HEEFT GROOT NIEUWS!! NIEUW SHOTGLAS CLUB SPECIAL

Beste Collega’s
Al maanden werk ik keihard aan het nieuwe Shot glas van Bierwinst en zeg het zelf het resultaat mag er wezen! De Club Special is 3 x zo hoog als het pulletje is nog sterker dan het pulletje i.v.m. gehard glas en kan dus ook gewoon onderin je spoelbak tijdens de avond. Het allermooiste hij is precies 2 ML, dus ook 50 shots uit een liter!! De Club Special is te bestellen in kleine verpakking van 12 stuks voor €6,99 en in grote bulkverpakking 150 stuks voor maar €69,95. Speciaal ontwikkeld voor alle zaken die door hun formule niet uit de voeten konden met het kleine bier shot pulletje. Beide varianten zijn vanaf vandaag te bestellen via Bierwinst!

12x Longdrink (Next) 27cl. Longdrink - Stapelbaar - Bierwinst Horeca GlaswerkORIGINELE LONGDRINK EN SPATJE WORDEN OPGEVOLGD DOOR NEXT!

Aangezien ik altijd ga voor maximale marge maar ook minimale breuk en lekker werken tijdens de dag, stappen wij binnenkort over op de next 20&27 CL Waardoor ook nog eens de veiligheid wordt aangepakt aangezien het in 100.000 stukjes versplinterd (net als de Vaas) waardoor snij en steek incidenten ook tot het verleden behoren!! De Next stapelt feilloos in de BW Vaas waardoor je ook op zaalkelners kan besparen aangezien het echt super werkt! Nog niet te beginnen over de ruimte in je bar die je ervoor terug krijgt! Laat je overtuigen door mij, kom het graag laten zien want sommige ondernemers snappen er nog steeds niks van helemaal als ik binnen kom en sta tegen een ouderwetse longdrink aan te kijken die breekt als water en niet praktisch is, en vooral klote werkt!!

BIERWINST GAAT LANDELIJK OVER GROOTHANDELS VANAF 1 JUNI!

Veel kleine ondernemers vragen vaak aan mij of het ook mogelijk is klein te bestellen, dat kan maar dan loop je vaak tegen leveringskosten op wat weer vervelend is. Daarom heb ik besloten om landelijk via groothandels te gaan leveren. Waardoor het ook mogelijk wordt voor de kleine ondernemers om te bestellen en te gaan werken met het beste horeca glaswerk op de markt! Natuurlijk blijft de service hetzelfde, en kunnen ook deze collega’s contact met mij opnemen bij vragen of advies!!

Groothandel-DrankDirect  Moos-drankengroothandel  HorecaGoedkoop

COLLEGA’S LATEN ZICH ZAND IN DE OGEN STROOIEN!

Sommige horeca collega’s laten zich om praten door de brouwer om tegen €5 a €10 extra hectoliter korting 25 CL te tappen, en sommige trappen er nog in ook? Dus je krijgt €0,05 of €0,10 per liter extra korting maar daardoor lever je een verkoophandeling in van bv €2,30 scheelt nog steeds €2,20!! Met andere worden je krijgt een knikker en je geeft er 22 knikkers voor terug… Nog erger en daarna verplicht de brouwer hun glas te gebruiken tegen hoofdprijzen wat nog eens breekt als water! Al krijg je het glaswerk voor niks, Het blijft duur betaald jongens laat je niet in de maling nemen! Onderhandel goed je korting ook al zitten ze tussen de huur maar blijf baas over je eigen bar! Verder drukken wij steeds vaker logo glas voor diverse brouwers in Nederland, Dus met een beetje goede onderhandeling heb je logo glas met brouwers logo op 20 cl vaas in je zaak staan!!
Zet hem op, we gaan voor een mooi 2014!!

Met vriendelijke groet,

Jop Nieuwenhuizen

jop@bierwinst.nl
www.bierwinst.nl
T 06-46392617