BW Nieuwsbrief Jan 2015

GROOT NIEUWS BIERWINST NIEUWSTE PRODUCT!

Bierwinst-Basic-Pours-LuxeZoals jullie weten heb ik zelf 2 horeca bedrijven De Koets en De Heren Van Zeist. Beide zaken verbruik ik veel schenkers/pours. Nou haalde ik die bij diverse groothandels maar overal erg duur ofwel telkens niet voorradig en alsnog duur! Daarom heb ik speciaal voor de natte horeca een container pours laten komen waardoor de prijzen aanzienlijk dalen en je ook daarvoor niet meer hoeft lopen te struinen…
De nieuwe producten staan ook online die half januari uitkomen. Dus vanaf nu gewoon mee te leveren met je glas en andere benodigdheden.

Wijnglas La Femme logo met schenklijn 12,5 cl Exclusief verkrijgbaar bij wijnbrains!

Bierwinst-Wijnglas-La-Femme-logo-schenklijnBen jij lid van Horeca of Disco Brains dan kan jij nu ook exclusief voor leden de huiswijn inkopen via wijnbrains. Daarbij kan jij nu ook exclusief de bijbehorende glazen bestellen waarbij meteen de schenkmaat is opgenomen in het logo. Erg makkelijk om schenkverlies te voorkomen en alsnog uit de hand kunnen schenken per fles. Zelfs beginners in de horeca maken hierdoor geen fouten meer met je wijn en haal je dus gewoon 6 glazen uit 75 cl fles en 8 glazen uit een liter. Dat scheelt enorm op jaarbasis en genereerd ook extra omzet want de praktijk heeft wel uitgewezen dat als je teveel schenkt je niet alleen je inkoopmarge niet meer klopt maar ook de gast een of meerdere glazen minder besteld!

Bierwinst 2015!

Aankomend jaar gaat Bierwinst zijn assortiment flink uitbreiden! Zoals jullie weten is Bierwinst nu landelijk verkrijgbaar via diverse groothandels en regionale groothandels denk aan Drank Direct en Foox.

Kijk dan ook op onze geheel nieuwe website voor alle informatie betreffende groothandels en Bierwinst Partners. De website is tevens ook via alle soorten computers ofwel mobiel handig te gebruiken. Als je inlogt onder je eigen inlogcode kan je nu ook alle facturen en je totaal glasverbruik zien per jaar.

Dus wees verstandig en maak direct een account aan op www.bierwinst.nl

Bierwinst-nieuw-product-2015Bierwinst-nieuwe-producten-2015De Nieuwe Producten van Bierwinst voor 2015!

Er zijn 2 producten waar ik momenteel mee bezig ben om ze tegen sterk gereduceerd tarief hier heen te krijgen….
Dat zijn de: IJsfontijn en een kleuren Confetti shooter.

Ik hou jullie op de hoogte wanneer deze producten bijgevoegd worden in ons assortiment.

Horecava 2015

Diverse ondernemers vroegen mij waarom ik dit jaar niet stond op de Horecava. Dat is vrij simpel… De kosten wegen niet op tegen de baten en als ik iets doe wil ik het altijd goed doen… Daarom sta ik om het jaar op de Horecava en wel de grote zoals de meesten dat noemen, als dus alle brouwers en meeste drankmerken ook staan. Daarom kan ik jullie nu al op de hoogte brengen dat 2016 zijn wij er weer bij en natuurlijk inclusief gratis eten en drinken voor collega’s.
Veel plezier met leuk ondernemen in 2015! Ik sta voor jullie klaar, en als jullie vragen hebben weten jullie mij te vinden!

Met vriendelijke groet,

Jop Nieuwenhuizen

Bierwinst BV

www.bierwinst.nl
06-46392617 Jop mobiel
075-6153003 Bestellij

X