Bierwinst BV de leverancier voor horecaglaswerk! Bierglazen - Wijnglazen - Frisdrankglazen - Shotglazen

BW Nieuwsbrief Feb 2014

BW-Feb2014-Bingo

Cafeweek – Glamour Bingo

Jij hebt jou bedrijf ingeschreven voor Caféweek Nederland! Nou ben ik verantwoordelijk voor De Glamour Bingo.
Velen van jullie weten reeds dat ik al meer dan 2 jaar De Gooische Vrouwen Bingo organiseer in De Koets in Zeist. Het is een waar fenomeen en zorgt al dik twee jaar voor een fl inke boost in mijn bedrijf, met een over volle avond eens in de maand. De vrouwen komen van Heine en ver om bij ons de bingo te beleven.

Nu is het tijd dit door te geven aan collega’s vandaar de aanbieding in Caféweek!

Voor dat jullie van start gaan licht ik graag persoonlijk het een en ander toe en neem meteen het draaiboek en de bingokaarten mee! Graag zou ik dan ook willen dat jullie contact met mij opnemen zodat ik de Bingo kan komen opzetten bij jullie in de zaak, zodat alles vlekkeloos verloopt op alle locaties.

Ook heb ik artwork bijgesloten van de Glamour Bingo zodat jullie alvast van start kunnen gaan met de promotie. Voor de eerste keer zou ik het artwork plaatsen en mensen laten inschrijven aan de bar en/of nog makkelijker via Facebook. Ook kaartverkoop aan de deur is een optie, zolang de voorraad strekt!

Hou er verder rekening mee dat ik met het draaiboek en de bingo boekjes langskom echter moet je als ondernemer OP TIJD je Bingo starterspakket bestellen!

  • • Bingomolen
  • • Ballen
  • • Rek
  • • Dabber
  • • Stiften
  • • Grote dobbelsteen

Het bestellen van het bingo starterspakket kan via www.bierwinst.nl, wees op tijd aangezien er een levertijd op de bingo molen zit van 10 dagen!

Neem contact op via onderstaand nummer voor het inplannen van een afspraak met Jop.

Met vriendelijke groet,

Jop Nieuwenhuizen
jop@bierwinst.nl
T 06-48160206