BW Niejesbrief Sep 2013

Bierwinst-mailing-augustus-v1AL HET GEZEUR VOORBIJ!!!!

Na 2 jaar productie in China kan ik toch eerlijk zeggen dat ik blij ben dat het voorbij is. Altijd maar opletten, controleren ofwel heen en weer vliegen en met handen en voeten alles 10 x uitleggen. Dat alles is nu voorbij, de productie is na slopende maanden eindelijk overgeheveld naar de EU. Betere en veel meer geavanceerde machines waardoor ik sneller, efficiënter maar vooral betere kwaliteit kan leveren!!!
Het werd ook steeds moeilijker iedereen tevreden te houden eerst 400 ondernemers, toen 800 en nu zitten we op 2300 ondernemers! De niejee vaasjes komen nu deze week uit en iedereen krijgt een proef doos binnen!! Ga er mee spelen en laat me weten wat jullie er van vinden, ik weet het zeker slapeloze nachten maar dit is de absolute top. Met andere woorden kan je er nu nog maar iets op aan merken vreet ik me schoen op, en lever ik je glas voor niks! Verder komen er niejee shotglazen aan voor de clubs maar speciaal 0,2.
Zijn er vragen kan je me altijd even bellen op 06-46392617 of mailen naar jop@bierwinst.nl

 

 

 

Bierwinst mailing Sep 2013 v1NIEUWE ZAAK “DE HEREN VAN AMSTEL”

Beste vrienden en relaties,

Het is zover! Na jaren keihard werken in De Koets in Zeist ben ik klaar voor de volgende uitdaging in mijn horeca carrière.
Na 2 maanden stevig verbojeen zijn we er helemaal klaar voor, en presenteren wij met veel trots…. ”Grand café De Heren Van Amstel” gevestigd op de Slotlaan 316 in Zeist.

Geopend 7 dagen in de week van zondag tot donderdag van 13:00-02:00 en vrijdag en zaterdag tot 03:00! Er is voor gasten van 18 tot 80 de hele week genoeg te doen.
Alles kan, met een vers gebakken punt appeltaart op ons verwarmde terras of gezellig binnen met een van onze speciaal biertjes of een goed glas wijn. Dit alles onder begeleiding van onze huis pianist.
Bij deze bent u dan ook persoonlijk uitgenodigd om met ons dit feestelijke feit te vieren op vrijdag 1 november vanaf 21:00. De gehele avond tot sluit zal alles gratis worden verzorgd om eens stevig ons team op de proef te stellen!
Wees er dan ook bij en vier met ons de geboorte van: “Grand Café De Heren van Amstel”. Kom gelieve op tijd i.v.m. optredens diverse artiesten en belevingen die klaar staan om het feest compleet te maken!

Tot vrijdag 1 november 20:00 opening Heren Van Amstel gevestigd op de Slotlaan 316 te Zeist.
Met feestelijke groet,

Jop Niejeenhuizen & Crew.

 

Bierwinst mailing Sep 2013 v2BESTELLINGEN BIERWINST

Tegenwoordig doen wij zelf al het transport voor Bierwinst en dat bevalt uitstekend! Het is uit eigen gelederen, dus rijden er nu 3 bussen het land door om iedereen van glaswerk en materialen te voorzien.

Het zijn in het weekend of oud barkeepers die de taal spreken en het ook allemaal snappen! Dus geen pallets meer, en geen service tot aan de deur maar gewoon tot de plek waar het hoort te staan.

Voor transport vragen of bestellingen kan je altijd contact opnemen via T. 075-6153003.