Bekijk als eerste de nieuwe modellen bij Bierwinst

 

 

Bierwinst BV – Slimme ondernemers weten waarom!
Bekijk de mailing online

Bierwinst, daar kan geen bierkorting tegenop!

BIERWINST NU VERKRIJGBAAR BIJ JAC. BONGERS!!

Bierwinst is een samenwerking aangegaan met Jac Bongers. Waardoor bierwinst nog makkelijker verkrijgbaar is voor alle relaties. Wilt u graag geleverd krijgen via Jac Bongers neem dan contact op met: Patrick 06-44351755Speciaal voor de binnenstad Amsterdam hebben wij ook een plaatselijke groothandel geselecteerd. Green Acre Foods: ben@greenacrefoods.nl of bel T 06-21412366.U kunt bierwinst natuurlijk ook bestellen bij:

  • Drank Direct
  • Foox
  • Horeca Goedkoop
  • Van Hoog Swinkels
  • De Edense Drankhandel
  • Twins horeca
  • Horeca Bazaar
  • Henk Peter

Mist u hier nog een verkooppunt, die u er graag bij wilt hebben? Laat het ons gerust weten en wij gaan er achteraan voor u!BIERWINST LANCEERT IN MEI BIERGLAS 20CL DELUXE

Zoals velen weten is de vaas 20cl het meest populaire glas van Bierwinst. Velen gebruiken hem al. Echter in de wat hogere horeca vinden ze de vaas meestal iets te robuust. Dat komt natuurlijk door de stapelbaarheid en de hardheid van het glas.

Maar, daar hebben wij nu een antwoord op! De Bierwinst 20cl Deluxe. Een uniek glas op een poot, waardoor het een nog luxere uitstraling krijgt. Met veel hoogte is het een dun elegant glas met de juiste Inhoud van 20 cl, zelfs bij strak tappen is 18-19 cl geen probleem.

De prijs per doos 6 stuks blanco €10,95 en voor 6 stuks met eigen logo €15,95 Deze is vanaf nu direct te verkrijgen bij Bierwinst en de aangesloten groothandels. Dan ga jij als ondernemer direct van 4 naar 5 bier uit een Liter, daar kan geen bierkorting tegenop!! Want dat 5de biertje betaald je liter bier, met andere woorden, GRATIS BIER!

BEKIJK HET GLAS ONLINE!

TERRASTOPPER

Bierwinst Wijnglas met maatstreep in je logo!

Niks is zo sterk als je eigen merk, met name het logo van je bedrijf! Wat er veel gebeurd in de horeca is dat er teveel wijn wordt geschonken uit een wijnfles met alle gevolgen van dien. Ten eerste haal je de marge niet uit je inkoop waardoor je marges op de wijn scheef komt te liggen. Maar nog veel erger, de gast drinkt minder glazen wijn doordat hij eerder verzadigd is! Dus minder marge en minder omzet! Dit alles kan je voorkomen door een logo te branden op het wijnglas van Bierwinst, waardoor je niet alleen een erg mooi exclusief wijnglas hebt met maximale duurzaamheid, maar ook nog eens 12,5 cl toont als een vol glas! Dus alle parttimers voor je zomerseizoen heb je in 1 uitleg klaar, tot waar ze mogen schenken. Natuurlijk zit de maatstreep verstopt in je logo zodat de consument er niks van mee krijgt.

Nog leuker is een maatstreep naast het logo te zetten op 10 cl, dan systematisch het logo hanteren als maatstreep 12,5cl, waardoor gast ziet dat je over een maatstreep schenkt! Verder adviseer ik altijd een graveer-look erg chique en dezelfde kosten als een opdruk. Wacht niet langer en haal het maximale rendement uit je wijn met het wijnglas van Bierwinst, met jouw eigen logo als maatgevend!

Bestel hier snel je eigen logo wijnglazen!

 

ALLE GLAZEN VAN BIERWINST B.V.

ZIJN 100% EIGEN ONTWERP.

ALLE PRODUCTEN VAN BIERWINST ZIJN ALLEEN TE VERKRIJGEN BIJ DE AANGESLOTEN DISTRIBUTEURS. Bekijk hier de distributeurs